Go Back Email Link
+ servings
One pot pasta med koteletter - nemt og lækkert hverdagsmad
Udskriv
5 fra 2 stemmer

Koteletter med pasta og tomat - one pot i ovn

One pan pasta med koteletter i tomatsauce - nemt og lækkert
Forb. tid15 minutter
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid45 minutter
Ret: Billig hverdagsmad
Antal: 4 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter gerne marinerede ellers må du krydre dem ekstra godt. Du kan også bruge kyllinge- eller kalkunbryst.
  • 2 løg i tern
  • 1-2 peberfrugter i tern
  • 6 gulerødder i tern
  • 500 gram fuldkornspasta skruer
  • 1 dåse flåede tomater
  • 250-500 gram cocktailtomater
  • dl fløde gerne kaffefløde
  • 1 liter bouillon svine- grøntsags eller anden bouillon
  • Salt/peber

Sådan gør du

  • Hvis du har et støbejernsfad, så svits løg, koteletter og grøntsager direkte i fadet, ellers kan du også bare blande alle tingene sammen: løg i tern, peberfrugt, gulerodstern og pasta.
    Koteletter med pasta og tomat - one pot i ovn
  • Tilsæt pasta, ukogt. Jeg brugte skruer.
  • Opløs bouillonterninger i kogende vand og hæld bouillon, flåede tomater og fløde ved
    Koteletter med pasta og tomat - one pot i ovn
  • Læg koteletterne på toppen af fadet
    Koteletter med pasta og tomat - one pot i ovn
  • Steg One Pot fadet ca. 30 minutter v. 175 grader varmluft, Vend koteletterne undervejs og prop også pastaskruerne ned, så de ikke udtørrer på toppen.
    Koteletter med pasta og tomat - one pot i ovn
  • Fadet er færdigt, når koteletterne er sprøde og al væden er opsuget Hold øje med at det ikke branker.
    Koteletter med pasta og tomat - one pot i ovn

Noter

Kyllingelår eller kyllingebryst kan også bruges. Tilpas tilberedningstiden.
Du kan bruge andre grøntsager til retten
Retten er fryseegnet