Go Back Email Link
+ servings
Rugbrødschips med krydderi - sprøde og lækre
Udskriv
5 fra 1 stemme

Rugbrødschips i ovn - nem opskrift. Stop madspild

Lav sprøde rugbrødschips af din brødrest - nemme, sprøde og lækre
Forb. tid15 minutter
Tilb. tid20 minutter
Samlet tid35 minutter
Ret: Billig hverdagsmad
Antal: 4 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • Rugbrød skåret i så tynde skiver som muligt
  • Rigeligt olie
  • Krydderurtesalt
  • evt. barbecuekrydderi eller paprika

Sådan gør du

  • Skær skiverne så tyndt som muligt, med en god savtakket kniv.
  • Skær skiverne i mindre stykker - trekanter, firkanter, store/små bidder. Du bestemmer.
  • Fordel rugbrødsskiverne på en bageplade der er belædt med bagepapir
  • Pensl med olie på den side der vender op. Pensl til rugbrødsstykkerne er "mættede" (du må ikke spare på olien)
  • Drys med groft salt eller krydderurtesalt
  • Bag ca. 20 minutter v. 175 grader varmluft.
  • Rugbrødschipsene er færdige, når de er sprøde og gyldne

Noter

Drys gerne med krydderier - barbecuekrydderi eller paprika måske?
Rugbrødschipsene kan holde sig 1 uges tid. Opbevar dem i tætsluttende beholder