Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende med en elpisker. Tilsæt olie
Skræl og riv æblerne og tilsæt. Riv squashen og tilsæt, Vend med en dejskraber
Bland alle de tørre ingredienser: mel, krydderier og bagepulver. Sigt melet i og vend det i dejen med en dejskraber. Rør forsigtigt til dejen er klumpefri. Tilsæt evt. rosiner
Smør en høj tærteform eller en firkantet form på ca. 25x30 cm. Hæld dejen i formen
Bag squashkagen ca. 50 minutter v. 150 grader varmluft (175 grader alm ovn) . Bag kagen på ovnens nederste rille.
Kagen er færdig, når den gennembagt. Vær obs på, at den kan føles mere fugtig end normalt, da den indeholder gulerod og sqash
Nydes lun som den er evt. med creme fraiche/ eller vaniljeskyr til.
Du kan også pynte kagen med glasur, når kagen er afkølet. Lav evt. osteglasur rørt op af 200 gram neutral philadelphia-flødeost, 100 gram flormelis, 1 tsk vaniljesukker og evt. lidt citronsaft