Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Hak nødderne groft
Smelt smørret i mikrobølgeovnen
Bland Nutella med farin, æg, hasselnødder, chokolade og smeltet smør.
Bland natron og salt med hvedemelet og rør det i.
Dejen kan røres med ske. Føles den for fast, så rør evt. 1 spsk vand i eller sirup i
Sæt små cookies på bageplader beklædt med bagepapir. Brug to teskeer.
Jeg fik plads til 20 kager pr. plade og der blev ialt 35 cookies af denne portion
Bag kagerne 7-9 minutter v. 175 grader varmluft. De er færdige, når de er sprøde og lidt mørke i kanten. Jo længere bagetid, jo sprødere cookies
Lad cookies'ene afkøle på en bagerist. De bliver helt sprøde, når de er kolde. Synes du de virker for bløde, så bag dem i ovnen 3-5 minutter igen.
Opbevares i kagedåse.