Go Back Email Link
+ servings
Udskriv
5 fra 1 stemme

Bulgursalat med forårsløg og tranebær opskrift

Bulgurslat med forårsløg og tranebær og lækre grillspyd
Forb. tid30 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid1 t
Ret: Billig hverdagsmad
Køkken: Grill og grilltilbehør
Keyword: bulgursalat, grillspyd
Antal: 4 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 500 gram bulgur gerne fuldkorns. Kan erstattes med ris eller pasta
  • 4 forårsløg
  • ½ peberfrugt i tern
  • ½ agurk i tern
  • 1 rødløg i tern
  • ½ dl. olie
  • 2,5 dl. chili og mangodressing jeg købte en færdig dressing. Den kan erstattes af olie-eddikedressing med
  • Salt/hvidløgspeber
  • 1 håndfuld tørrede tranebær
  • Grillspyd: Beregn 2 pr. mand

Sådan gør du

  • Kog fuldkornsbulguren i god tid, gerne om morgenen. Stil til afkøling (f.eks. i det fri, hvis det er køligt Brug køleskabet de sidste timer)
  • Snit grøntsagerne i tern
  • Tilsæt den afkølede bulgur
  • Tilsæt olie
  • Tilsæt chili- og mangodressing og krydderier.
  • Vend tranebær i til sidst
  • Stil til afkøling til servering
  • Tænd grillen og læg grillspyddene på når den er varm.
  • Grill grillspyddene efter anvisningerne

Noter

Du kan tilsætte andre grøntsager til bulgursalaten - f.eks. peberfrugt, agurk, gulerodstern, majs?
Få opskriften på en olie-eddikedressing her