Go Back Email Link
+ servings
Hasselback kartofler med bacon - sprøde og fyldt med smag
Udskriv
5 fra 1 stemme

 Hasselback kartofler - opskrift med bacon

Prøv de lækre hasselback kartofler med bacon i sprækkerne. Uhm
Forb. tid20 min
Tilb. tid1 t
Samlet tid1 t 20 min
Ret: hasselback kartofler
Køkken: Kartofler, grøntsager og tilbehør
Keyword: hasselback kartofler, kartofler med bacon
Antal: 4 psersoner
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 1 pk bacon skiver
  • Olie
  • Salt/peber

Sådan gør du

  • Skræl kartoflerne og skær dybe riller/sprækker i dem, uden at skære dem helt igennem. Lige som når du laver almindelige hasselback kartofler
    Kartofler i ovn med løg og peberfrugt opskrift
  • Klip en pakke baconskiver i små stykker - mange små stykker. Jo flere stykker, jo mere bacon kan der komme i kartoffelsprækkerne.
  • Prop baconstykker i kartoffelsprækkerne. Brug en sløv kniv - det virker 
    Hasselback kartofler med bacon - sprøde og fyldt med smag
  • Pensl kartoflerne med olie og drys med salt/hvidløgspeber eller andet yndlingskrydderi 
    Hasselback kartofler med bacon - sprøde og fyldt med smag
  • Bag kartoflerne ca. 1 time i ovnen v. 175 grader varmluft
    Hasselback kartofler med bacon - sprøde og fyldt med smag

Noter

Prøv også at putte lidt revet ost enten ovenpå eller i sprækkerne
Kartoflerne kan også tilberedes uden bacon