Vask og rens rabarberne og skær dem i halve. Vend dem i 75 gram sukker og lad dem trække i sukkeret imens du laver dejen
Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende
Smelt smørret og rør det i æggeblandingen
Bland bagepulveret i hvedemelet og rør det i dejen skiftesvis med mælken
Beklæd en bradepande med bagepapir og hæld dejen heri. Min bradepande målte ca. 28x35 cm
Læg rabarberne på stribe i kagedejen. Pres dem godt ned i dejen. Du kan også skære rabarberne i små sstykker og presse dem lidt ned i dejen. Drys evt. lidt perlesukker på toppen
Bag kagen ca. 45 minutter v. 175 grader varmluft. Kagen er færdig når den er gyldenbrun og gennembagt. Prik i den med en gaffel og når der ikke hænger dej ved, er den færdig.
Servér flødeskum eller vaniljeis til kagen