Bland mel, sukker og bagepulver. Smuldr smørret i.
Tilsæt æggeblommer og saml dejen til en kugle
Beklæd en bageform med bagepapir. Min form målte ca. 22x30 cm
Pres dejen ud i kageformen og bag nu kagebunden 15 minutter v. 175 grader varmluft
Klargør fyldet imens. Riv marcipanen fint og bland den med flormelis og æggehvider (æggehviderne skal ikke piskes)
Rør marcipanmassen sammen med en ske
Tag kagebunden ud af ovnen
Fordel syltetøjet på kagebunden. Måske du kan nøjes med 1 dl, det kommer an på hvor flydende den er.
Fordel marcipanen på toppen af kagen i små klatter. Sukkermassen fordeler sig under bagningen. Sæt ovnen og bag den 15-20 minutter igen v. 175 grader varmluft (200 grader alm. ovn)
Kagen er færdig, når den er sprød og gylden på toppen. Marengsen krakelerer lidt på toppen, men den "flader" lidt ud, når den køler, så makronsnitterne skal nok komme til at ligne bagerens
Lad kagen afkøle, før du skærer den ud i små snitter