Bland alle de tørre ingredienser og tilsæt vand og olie.
Dejen bliver hård og fast, så rør gerne dejen med en røremaskine. Bruger du grydeske, så brug en solid træ-røreske, der ikke kan knække.
Kan du ikke få dejen til at hænge sammen, så tilsæt lidt ekstra olie, 1 spsk. af gangen. Rør dejen, til den samler sig til en hård fast klump.
Del dejen i to lige store klumper og læg den ene klump på et stykke bagepapir. Læg et andet stykke bagepapir henover og rul nu dejen ud med en kagerulle.
Sørg for at dejen bliver rullet godt ud til alle kanter, og den skal helst rulles så tyndt ud som muligt, så bliver knækbrødene sprødest.
Skær knækbrødene ud med en pizzaskærer eller en skarp kniv
Pensl gerne knækbrødene og drys evt. let med et ekstra lag fint salt, paprika, hvidløgssalt og/eller sesamfrø
Rul den anden dejklump ud også.
Bag knækbrødene i ca. 15 minutter v. 175 grader varmluft. Kig til dem et par gange. Når knækbrødene er gyldne og sprøde, er de færdige.
Knækbrødene i midten vil føles lidt bløde, men de bliver sprøde når de afkøler på en bagerist.
Føles knækbrødene lidt for bløde efter bagning og afkøling, så sæt dem gerne i ovnen og bag dem 2-5 minutter igen.