Bløde løg - god opskrift på lækre stegte løg
Stegte bløde løg - perfekte til hakkebøf, mørbradbøffer eller engelsk bøf
Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid15 minutter min
Samlet tid20 minutter min
Ret: Bløde løg - god opskrift på stegte løg
Antal: 4 pers.
- 25-50 gram smør eller mere
- 2 store almindelige løg i skiver
- 2 store rødløg i skiver. Almindelige løg kan bruges
- 1 spsk akaciehonning eller 1-2 tsk sukker
- 1 knivspids salt
- evt. soya/engelsk sauce/rød balsamico
Skær løgene i skiver.
Put rigeligt med smør på panden og fordel løgene herpå. Dryp honningen på løgene og drys med salt
Svits løgene og rør rundt i dem, til løgene er stegte og klare
Så er løgene klar til brug, på en hakkebøf på en mørbradbøf eller en engelsk bøf måske?
Honning kan udelades eller erstattes med sukker
Løgene kan forbrunes og steges færdige i ovn / airfryer - eller holdes varme dér, til kødet er stegt
Du kan tilsætte et par spsk soya/rød balsamico/ engelsk sauce til løgene.