Go Back Email Link
+ servings
Kyllingelasagne med kokosmælk og karry
Udskriv
4 fra 3 stemmer

Kyllingelasagne med karry og kokosmælk

Lækker lasagne med kyllingekød, karry og koosmælk
Forb. tid15 minutter
Tilb. tid40 minutter
Samlet tid55 minutter
Ret: Kyllingelasagne med karry og kokosmælk
Antal: 6 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • smør eller olie til stegning
  • 1 kg hakket kyllingekød kan erstattes med hakket oksekød eller svinekød
  • 1 spsk karry
  • 2 rødløg fintrevet
  • 2 alm løg fintrevet
  • 3 hønsebouillonterninger
  • 4 fed hvidløg
  • 5 spsk soya kan erstattes med engelsk sauce
  • 1 liter kogende vand
  • ½-1 tsk stødt ingefær kan udelades
  • ½ kg gulerødder fintrevet. Jeg brugte 8 gulerødder. Du kan bruge flere/færre gulerødder
  • 400 ml kokosmælk light kan også bruges. Kan erstattes med alm. fløde eller madlavningsfløde
  • 500 gram lasagneplader pastaskruer kan også bruges
  • evt. porrer/forårsløg ell. lign
  • salt/peber/ evt. ekstra karry

Sådan gør du

  • Svits kyllingekødet i lidt smør sammen med karry og bouillonterningerne (du kan også opløse bouillonterningerne i det kogende vand senere)
    Kyllingelasagne med kokosmælk og karry
  • Riv løgene og tilsæt sammen med friskpressede hvidløgsfed
    Kyllingelasagne med kokosmælk og karry
  • Riv gulerødderne og tilsæt
    Kyllingelasagne med kokosmælk og karry
  • Svits retten godt sammen og tilsæt salt og peber og evt. stødt ingefær
    Kyllingelasagne med kokosmælk og karry
  • Tilsæt kogende vand, kokosmælk og soya
    Kyllingelasagne med kokosmælk og karry
  • Simr karrysovsen lidt sammen og smag til med salt/peber/evt. ekstra karry og soya
    Kødsovs med kylling, karry og kokosmælk
  • Hæld lidt karrysovs i bunden af et lasagnefad og læg lasagneplader ovenpå
    Kyllingelasagne med kokosmælk og karry
  • Læg lidt karrysovs ovenpå og lasagneplader igen. Fortsæt til sovs+plader er brugt og slut af med karrysovs på toppen
    Kyllingelasagne med kokosmælk og karry
  • Sæt lasagnen i en 175 grader varm ovn (varmluft eller 200 grader alm. ovn). Tilberedningstid ca. 35-40 minutter. Lasagnen er færdig, når den er sprød og lasagnepladerne bløde
    Kyllingelasagne med kokosmælk og karry
  • Servér gerne en grøn salat til

Noter

Du kan tilsætte andre og flere grøntsager til retten: spinat, forårsløg, porrer?
Du kan bruge pastaskruer i stedet for lasagneplader
Retten er fryseegnet
Retten kan lave med pastaskruer i en gryde på komfuret
Karrysovsen med kylling kan sagtens også bare servers som pastasovs