Svits kyllingekødet i lidt smør sammen med karry og bouillonterningerne (du kan også opløse bouillonterningerne i det kogende vand senere)
Riv løgene og tilsæt sammen med friskpressede hvidløgsfed
Riv gulerødderne og tilsæt
Svits retten godt sammen og tilsæt salt og peber og evt. stødt ingefær
Tilsæt kogende vand, kokosmælk og soya
Simr karrysovsen lidt sammen og smag til med salt/peber/evt. ekstra karry og soya
Hæld lidt karrysovs i bunden af et lasagnefad og læg lasagneplader ovenpå
Læg lidt karrysovs ovenpå og lasagneplader igen. Fortsæt til sovs+plader er brugt og slut af med karrysovs på toppen
Sæt lasagnen i en 175 grader varm ovn (varmluft eller 200 grader alm. ovn). Tilberedningstid ca. 35-40 minutter. Lasagnen er færdig, når den er sprød og lasagnepladerne bløde
Servér gerne en grøn salat til