Go Back Email Link
+ servings
Rejecocktail med dressing - nem klassisk forret
Udskriv
5 fra 1 stemme

Rejecocktail med dressing - nem klassisk forret

Nem klassisk rejecocktail med Thousand Island island dressing
Forb. tid5 min
Tilb. tid5 min
Samlet tid10 min
Ret: Rejecocktail med dressing - nem klassisk forret
Køkken: forretter
Antal: 4 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

Rejesalat:

  • 300 gram rejer - gerne store grønlandske ell. lign. jo flere rejer og jo større rejer, jo bedre
  • ½ krølsalat iceberg eller lignende, kan også bruges
  • ½ citron i skiver

Thousand Island dressing

  • 4 spsk citronsaft
  • 5 spsk mayonnaise gerne Hellmanns eller hjemmelavet
  • 1 spsk ketchup
  • 3 spsk fløde kaffefløde eller piskefløde kan bruges
  • 1 tsk paprika
  • en smule salt

Sådan gør du

Thousand island dressing:

  • Bland alle de flydende ingredienser sammen og smag til med paprika og salt. Tilsæt evt. lidt ekstra ketchup
    Rejecocktail med dressing - nem klassisk forret

Rejecocktail:

  • Dryp rejerne af i en sigte. Skyl salaten og dryp også den godt af. Skær salaten i fine strimler
  • Find 4 portionsglas og læg lidt salat, rejer og dressing i bunden af hver. Fortsæt sådan, til du når toppen af glasset.
    Rejecocktail med dressing - nem klassisk forret
  • Slut af med en skive citron. Rejecocktailen er klar til servering. Kan opbevares på køl 1 times tid, før servering. Servér gerne lækkert flute til
    Rejecocktail med dressing - nem klassisk forret
  • Har du salat og rejer tilbage, så fordel det i en skål og servér det som ekstra fyld. Det bliver med garanti spist
    Rejecocktail med dressing - nem klassisk forret

Noter

Du kan tilsætte f.eks. hvide asparges, mango eller ananas i tern eller cocktailtomater til rejecocktailen.
Rejecocktail kan også serveres i en avocado.