Go Back Email Link
+ servings
Dessert i glas med skyr, Bastogne og jordbær
Udskriv
5 fra 1 stemme

Dessert i glas med skyr, Bastogne og jordbær

Nem dessert med vanilje skyr, Bastogne kiks og jordbær
Forb. tid2 minutter
Tilb. tid3 minutter
Samlet tid5 minutter
Ret: Dessert i glas med skyr, Bastogne og jordbær
Antal: 2 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 4 Bastogne kiks eller f.eks. Digestive kiks eller makroner
  • 6 spsk vanilje skyr kan erstattes med frugtyoghurt, flødeskum eller vaniljeis. Du kan bruge alm. skyr rørt op med vanilje
  • 10 jordbær (ca.) kan erstattes med andre friske bær eller kompot af f.eks. rabarber ell. jordbær

Sådan gør du

  • Vask jordbærrene og dup dem tørre. Skær dem i kvarte
  • Knus 1 Bastogne kiks og fordel 1 i hvert glas. Læg 1 spsk vaniljeskyr på og lidt jordbær. Fortsæt sådan til både kiks, skyr og jordbær er brugt. Portionen rækker til 2 pers.
    Dessert i glas med skyr, Bastogne og jordbær
  • Servér straks
    Dessert i glas med skyr, Bastogne og jordbær

Noter

Bastogne kiks kan erstattes med Digestive eller makroner
Du kan vende pisket flødeskum i vanilje skyr, det vil gøre cremen mere luftig.
Jordbær kan erstattes med andre bær eller kompot af jordbær eller rabarber
Få opskrift på rabarberkompot her
Få opskrift på jordbærkompot her