Go Back Email Link
+ servings
Rosenkål med bacon og honning - nem opskrift
Udskriv
5 fra 1 stemme

Rosenkål med bacon og honning - nem opskrift

Ovnbagte rosenkål med bacon og honning
Forb. tid5 minutter
Tilb. tid25 minutter
Samlet tid30 minutter
Ret: Rosenkål med bacon og honning - nem opskrift
Antal: 2 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 14 stk rosenkål beregn 6-7 pr. mand. Frosne kan også bruges
  • 125 gram bacon i skiver skåret i halve. Kan udelades
  • 1 tsk honning gerne akaciehonning. Kan udelades
  • lidt olie

Sådan gør du

  • Befri rosenkålen fra stokken og fjern evt. det yderste blad og den allernederste del af rosenkålet
    Rosenkål med bacon og honning - nem opskrift
  • Halvér baconskiverne og vikl ½ skive bacon omkring hvert rosenkål. Dryp med akaciehonning. Læg rosenkålen med sammenføjningen nederst. Brug en lille bradepande/eller en bageplade med bagepapir.
    Rosenkål med bacon og honning - nem opskrift
  • Bag rosenkålen ca. 25 minutter v. 175 grader varmluft (200 gr. alm. ovn). De er færdige, år baconskiverne er sprøde og rosenkålen gennembagt. Serveres straks evt. med et drys parmesan på toppen
    Rosenkål med bacon og honning - nem opskrift

Noter

Rosenkål kan erstattes med andre grøntsager. Prøv også stegte rosenkål uden bacon.
Kan serveres med et drys parmesan. Prøv også rosenkål i airfryer