Rosenkål med bacon og honning - nem opskrift
Ovnbagte rosenkål med bacon og honning
Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid25 minutter min
Samlet tid30 minutter min
Ret: Rosenkål med bacon og honning - nem opskrift
Antal: 2 pers.
- 14 stk rosenkål beregn 6-7 pr. mand. Frosne kan også bruges
- 125 gram bacon i skiver skåret i halve. Kan udelades
- 1 tsk honning gerne akaciehonning. Kan udelades
- lidt olie
Befri rosenkålen fra stokken og fjern evt. det yderste blad og den allernederste del af rosenkålet
Halvér baconskiverne og vikl ½ skive bacon omkring hvert rosenkål. Dryp med akaciehonning. Læg rosenkålen med sammenføjningen nederst. Brug en lille bradepande/eller en bageplade med bagepapir.
Bag rosenkålen ca. 25 minutter v. 175 grader varmluft (200 gr. alm. ovn). De er færdige, år baconskiverne er sprøde og rosenkålen gennembagt. Serveres straks evt. med et drys parmesan på toppen