Pastaret med cocktailpølser, karryketchup og revet ost

Anden dag i træk med en hurtig pastaret.

I går spiste vi lynhurtig pasta carbonara og i dag spiste vi familiens yndlings-hofret “orange pasta” = spaghetti med løg, cocktailpølser, ketchup og paprika.

Sundhedsværdien kan diskuteres, men i dag var en undtagelse. Madmoren kom hjem klokken 18.30 og sønnikke var blevet lovet livretten efter at have roet 32 kilometer i kano med klassen. Godt klaret! Jeg har ALDRIG set så træt en dreng! Bevidstløs på sofaen, umulig at få liv i. Selvfølgelig skulle den trætte hjemvendte da have sin livret! 🙂

At retten tager ingen tid at lave gør jo absolut heller ikke noget, når klokken er MANGE, alle er sultne og tarmene skriger: MAD NU!

Retten består af disse få enkle ingredienser og dine børn vil juble:

DSC_7852Dine børn vil elske “orange pasta”, med garanti. Jeg har skrevet om den før, men gør det gerne igen. I dag skal du høre om en variant med karryketchup, oh la la. Den slår næsten klassikeren med almindeligt ketchup.

Opskrift på familiens yndlings-pastaret med cocktailpølser:

Pastaret med cocktailpølser, løg og karryketchup
Familiens yndlingspastaret med cocktailpølser, løg og karryketchup
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 25 minutter
Ret: Pastaret med cocktailpølser, løg og karryketchup
Portioner: 4 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 2 pakker cocktailpølser eller 1 pk. almindelige pølser ca. 400 gram
  • 2 hakkede løg
  • 1 spsk. paprika
  • Salt.
  • Evt. revet ost
  • 1 pakke fuldkornspasta
  • ½ flaske karryketchup ( ca. 2-300 ml) almindeligt ketchup kan sagtens bruges

Sådan gør du

  • Kog pasta og svits imens løg i lidt fedtstof.
    Pastaret med cocktailpølser, løg og karryketchup
  • Tilsæt cocktailpølser efter lidt tid.
    Pastaret med cocktailpølser, løg og karryketchup
  • Svitsede cocktailpølser.
    Pastaret med cocktailpølser, løg og karryketchup
  • Hæld vandet fra pastaen. Bland de stegte cocktailpølser og løg i pastaen.
    Pastaret med cocktailpølser, løg og karryketchup
  • Tilsæt karryketchup, paprika og salt.
    Pastaret med cocktailpølser, løg og karryketchup
  • Rør rundt og lad pastagryden simre.
    Pastaret med cocktailpølser, løg og karryketchup
  • Så er der serveret. Riv gerne lidt ost over.

Noter

Almindeligt ketchup kan sagtens bruges.
Har I en rest til dagen efter, så prøv at gratinere den i ovnen med revet ost på toppen. 
Alle slags pølser kan bruges til retten.
Få tips om flere opskrifter fra BagenørdenFølg bloggen på Facebook @Nogetiovnen

Spar endelig ikke på pølserne, når du laver denne pastaret. Hvis der er for få, så sidder I og fisker om dem og ingen skal jo føle sig snydt 🙂
DSC_7861Karryketchup kan du købe i de fleste supermarkeder – jeg tror at jeg fandt denne i Lidl?Pastaret med cocktailpølser, løg og karryketchupSå er der serveret. Riv gerne lidt ost over, eller rettere: meget. Uhm – et hit!

Du vinder dine børns hjerter med denne ret. Uden tvivl! Og forældre synes altså også godt om den.

Faktisk er retten også rigtig fin som “tømmermandsmad” – du kan tro, at den vil være populær at servere som “dagen-derpå-mad” 🙂DSC_7871


author avatar
Gitte Hansen
Elsker at lave nem mad, bage lækre kager, udvikle nye opskrifter og formidle til bloggens over 80.000 følgere på sociale medier. Arbejder nu fuld tid med nogetiovnen.dk efter 30 år som bibliotekar. Med over 1 mio. månedlige visninger og over 3500 nemme opskrifter, er Nogetiovnen.dk én af Danmarks største madblogs.