Ælt alle ingredienser sammen med røremaskine eller hænderne). Varmen fra hænder vil blødgøre massen. Tilsæt evt. lidt ekstra Bailey/rom/smør, hvis du synes massen er for tør.
Massen samles til sidst med Bailey. Smag til med romessens. Mængden bestemmer du selv. Start med 1 spsk
Kugler trilles. Lav gerne små kugler, for romkuglerne er ret søde i det.
Opbevar romkuglerne på køl, til de skal serveres
Kuglerne kan vendes i krymmel (så kommer de til at ligne bagerens), i kokosmel (så kommer de til at ligne rigtige havregrynskugler) eller tril i sukker sukker og kakaopulver. Nesquick kan også bruges
Jeg vendte mine havregrynskugler med kakaopulver og sukker. Sørg for at blandingen fordeles godt på alle sider af kuglerne.
Opbevar havregrynskuglerne på køl i en tætsluttende beholder. Læg gerne et stykke køkkenrulle i bunden af kagedåsen, det vil opsuge noget af fugten.