Velkommen til mit køkken-univers

Hej – jeg hedder Gitte, og det er mig, der rører i kødgryderne, ælter bolledejen og skriver ord på stribe til dig Gitte2Jeg elsker at bage, og at røre i gryderne, finde på og eksperimentere med mad, brød, kager og søde sager.

Her på bloggen kan du følge mit virtuelle madunivers. Du vil ikke kun kunne finde søde sager, men også simreretter, mad til de travle, Römertopfretter, salater, desserter, marmelader og meget mere.

Du finder mormormad, køkkenklassikere – god, dansk familiemad. Nemt og lækkert og alle kan være med.

Bag facaden:

Du vil også kunne komme med om Bag Facaden, når jeg skriver om ferieoplevelser, restaurantbesøg, mit bibliotekarliv, sommerhuslykke, Kallehunden, gode krimier eller når jeg bare funderer over tankevækkende oplevelser livet giver mig.

På bloggen er du med mig, i både medgang og modgang.Gitte Hyggen er altid en trofast følgesvend i mit køkken og jeg bestræber mig på, at alt er ægte og ligetil. Ingen forstillelse her. Alle kan være med.

Jeg er omhyggelig med at beskrive processen i køkkenet, så er du en nybegynder i et køkken, vil du med fordel kunne kigge med her. Alle trin beskrives og billeddokumenteres 🙂Stop-madspilds-Gitte:

Jeg anstrenger mig for at få brugt alt i mine lagre, og det vil du også kunne mærke på bloggens opskrifter. Kig gerne forbi den helt særlige Stop Madspilds-kategori

Stop madspild er i fokus på bloggen – og det er helt genialt, for man sparer jo både tid, penge og nye indkøb. Oveni hatten giver det også en god og bæredygtig samvittighed.

Flere skriver til mig at de hver måned sparer mange penge på kostbudgettet, efter at de er blevet inspireret af mine “brug hvad du har-opskrifter”. Jeg håber også at du bliver inspireret.
pelle
Jeg er impulsiv mit køkken. Får rigtigt meget fra hånden, har ofte 1000 jern i ilden og slår ofte større brød op end jeg kan bage. Der er også dage hvor det skal gå hurtigt og hvor energien er gået fløjten. Disse dage er der også indlæg fra, så alle kan følge med. 😉

Har du lyst til at få glimt fra mit køkken – og se hvor jeg arbejder, bager kagerne, rører i gryderne og udvikler alle opskrifterne, så kig med i indlægget med, hvor jeg inviterer dig med indenfor i mit køkken 🙂

Gitte med mange kasketter:

Jeg arbejder som bibliotekar på Randers Bibliotek ved siden af bloggen og trives med alle mine kasketter: mor, kone, bibliotekar, hundeejer og madblogger. Jeg ville ikke undvære én eneste post.

Du kommer til at følge med i min og min families hverdag. Har du mon fået lyst til at sidde med til bords? Du skal være så velkommen 🙂

Bidrag og kommentér gerne. Jeg er altid frisk på en mad/kageudfordring, nye ideer og opskrifter, ris og ros.

Hver måned er der over 200.000 besøg på bloggen! 

Følg med på Facebook:

Kig også gerne forbi bloggens Facebook-side. Her poster jeg tit hverdagshilsner og opskrifter og har mulighed for at gå i dialog med jer, på en mere uformel måde. Et skønt sted! Vi har rundet de 20.000 på siden men der er også plads til dig 🙂 2014-05-16 19.46.45Der er kun mig bag kødgryderne og røreskål. Det er også mig der tager alle billederne og du finder mig også i bloggens maskinrum.

Hver uge kan du også finde en af mine opskrifter i Randers Onsdag, den lokale husstandsomdelte avis med et oplag på 55.000. Kig med, hvis du vil se Randers Onsdag digitalt her

Kontakt og samarbejde:

Er du en potentiel samarbejdspartner, så skriv til: gitte@mohrhansen.dk

Ønsker du at annoncere på min blog, så kontakt Concept – det annonceringsbureau jeg samarbejder med. Skriv til info@concept.dk

Har du spørgsmål til opskrifter eller kommentarer til indlæggene, så skriv en kommentar nederst på siderne – kommentarer bliver synlige for alle der kigger med og flere kan få gavn af dine guldkorn, derfor er det rigtigt smart, at du skriver her.2014-05-16 20.04.17

Jeg bliver glad for hver eneste hilsen og svarer taknemmeligt tilbage til alle.

Hvis du bruger opskrifter fra min side, så link til min blog med tydelig kildeangivelse. Mine billeder har jeg jo selvfølgelig selv ophavsretten til – og du må derfor ikke bruge dem privat eller kommercielt, uden at have lavet aftale med mig først.

Artikler og interviews:

i 2016 blev jeg interviewet af Randers Amtsavis og det er der kommet artiklen ud af: “Gittes madskriverier blev en simrende succes” Måske du har lyst til at læse med? 🙂

Journaliststuderende Christina Vejsgaard Koch har også arbejdet med temaet “Mere end bare overlevelse. Mad i en moderne verden” og har i den anledning interviewet mig. Hør og se mig tale om cookies i min have på et lille filmklip her 🙂

P.S.: Du kan læse mere om baggrunden for bloggen og hvad der driver mig her 

Er du interesseret i tal og fakta om bloggen, så kig med her

God fornøjelse med bloggen – glæder mig til at mødes med dig i mit blog-univers!  🙂

Mange hilsner GitteFamilieeventyr i Toscana