Dup kyllingen tør og svits den i olie, smør el. olien fra de soltørrede tomater. Brug en dyb pande/sautérpande. Krydr med salt og peber. Lad kyllingen få stegeskorpe på begge sider. Tag den af panden og hold den varm under staniol.
Svits løg på panden i stegeskyen fra kyllingen. Svits bouillonterningen med sammen med friskpressede hvidløgsfed. Læg kyllingen tilbage på panden og krydr godt med oregano, chili, timian og ekstra salt peber.
Bruger du soltørrede tomater, så tilsæt dem her. Bare klip dem i stykker. Riv parmesanost og tilsæt sammen med hvidvinseddike og kogende vand. Lad retten simre under låg 10 minutter (afhængigt af hvor store dine kyllingestykker er)
Tilsæt fløden og halverede cherrytomater. Kog retten lidt op. Rør melet ud i creme fraichen og rør det i sovsen. Du kan også bare tilsætte en meljævning eller Maizena.
Smag til med ekstra krydderier og evt. lidt sukker/ketchup
Drys friske krydderurter over retten før servering. Servér gerne marry me chicken med pasta eller pommes frites til.