Smuldr rugbrødet/skær det i tern og læg det i en skål. Hæld mælken over og lad gerne massen stå lidt, så rugbrødet kan opsuge mælken. Tilsæt æg, kakao, brun farin, sukker, hvedemel og bagepulver. Hak chokoladen groft og tilsæt
Blend nu massen med en stavblender, til alle rugbrødsstykkerne er opløst. Du kan også bruge elpisker eller "mose" massen med hænderne, men massen klister en del.
Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel små "klatter " af dejen med to spiseskeer. Jeg fik 13 stk af denne portion, men du kan også lave mindre hapsere. Bagetiden vil bare skulle tilpasses
Bag nu dine rugbrødssnacks midt i ovnen ca. 18 minutter v. 175 grader varmluft (200 grader alm. ovn). Tjek dem undervejs. De er færdige, når de er sprøde, faste og gennembagte. En mindre portion kan bages i airfryer. Tilpas bagetiden
Kan nydes som de er som "hapsere", men kan også smøres med smør. De smager godt både lune og kolde