Skræl kartoflerne og skær dem i både.
Brug gerne et slip-let-fad af støbejern eller aluminiumsfad. Så bliver dine kartofler også sprøde i bunden.
Vend kartoflerne med olie og salt og peber.
Tilsæt herefter rødløg i både og peberfrugt i smalle strimler.
Sæt kartoffelfadet ind i ovnen på 175 grader varmluft og lad kartoflerne stege alene ca. 30 minutter imens du gør kyllingefiletterne klar.
Vikl bacon omkring kyllingestykkerne. Jeg klippede en skive bacon halvt over, og det passede fint til et stykke kyllingefilet.
Husk at krydr kyllingestykkerne godt først inden du vikler bacon omkring.
Vend kartoflerne godt rundt og læg kyllingestykkerne lægges godt tilrette på kartoffel/grøntsagsfadet.
Lad kyllingen stege ovenpå kartoflerne 15 minutter i første omgang. Fadet tages ud og kartoflerne og kyllingestykker vendes rundt. Fadet steger videre i 15 minutter.
Retten er færdig, når både kartofler og kylling er sprøde og gennemstegte.