Put smør og chokolade i en gryde og smelt det langsomt sammen ved middel varme.
Sænk temperaturen og tilsæt sukker og vaniljesukker. Tilsæt ægget også
Tilsæt havregryn. Bland hvedemelet med bagepulver og tilsæt. Rør dejen godt sammen
Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt små havregrynskager på en bageplade med to teskeer. Der kan være ca. 25-30 stk pr. bageplade
Bag havregrynskagerne ca. 7-8 minutter v. 175 grader varmluft.
Det kan være lidt svært at se om kagerne har fået nok. Er de stadigvæk bløde, efter de er afkølet, så kan de bages 3-4 minutter igen.
Stil kagerne til afkøling.
Lav smørcremen imens kagerne bager:
Blødgør smørret 15-30 sekunder i mikrobølgeovnen
Rør flormelis og vanilje i. Hvis du bruger vaniljestang, så blødgør vaniljemarven med lidt sukker, før du blander den i.
Rør til sidst æggeblommerne i.
Stil smørcremen koldt, til den skal bruges.
Læg kagerne sammen med smørcreme, når de er helt afkølede.