Pisk smør, sukker og vaniljesukker hvidt. Pisk æggene i ét af gangen. Riv appelsinskallen og tilsæt. Pres appelsinen og tilsæt saften til dejen. Bruger du ikke økologiske appelsiner, så udelad skallen
Bland hvedemel med bagepulver og salt og rør det i, skiftesvis med mælken. Rør til dejen er klumpefri
Riv marcipanen og tilsæt. Vend dejen med en dejskraber
Smør et tærtefad/ildfast fad og fordel dejen heri. Min form er 25 cm i diameter og 5 cm højt. Du kan også bage kagen i en rugbrødsform med bagepapir.
Bag kagen ca. 35-40 minutter v. 175 grader varmluft (200 grader alm. ovn). Bag kagen nederst i ovnen og bag den ikke for længe. Kagen er færdig, når den er sprød, gylden og gennembagt. Tjek kagen undervejs
Lad kagen afkøle helt. Dryp evt. kagen med appelsinsaft efter bagning. Kan også pyntes med appelsinglasur efter afkøling, rørt af saften fra en appelsin og flormelis
Smelt chokolade. Det gøres nemmest ved at putte chokoladen i en lille pose og lune den kort tid i mikroovnen. Klip et lille hul i posen, og fordel chokoladestriber på kagen (eller andre mønstre)
Kagen er er frisk og lækker i flere dage. Opbevares indpakket på køkkenbordet