Rul din galette dej ud på et stykke bagepapir - ca. 3-5 mm tyk. Drys lidt mel på bagepapiret først, så dejen ikke klæber. Fordel rabarberne på bunden men lad 2-3 cm af kanten være fri. (se billede). Fordel rest af sukkermarinaden på rabarberne.
Brug bagepapiret til at "vippe" dejen op over rabarberne med. Træk/fold den godt indover rabarberne (se billede). Pens dejen godt med resten af det sammenpiskede æg og drys både dej og rabarber med perlesukker.
Bag din rabarbergalette på 2. nederste rille ca. 30-35 minutter v. 150 grader varmluft (175 grader alm. ovn) eller til den er sprød, gyldenbrun og rabarberne møre. Kagen får mest smag, og bliver mest sprød, med en god afbagning.
Lad rabarbergaletten afkøle lidt, før du flytter den over på et fad og skærer den ud til stykker. Drys kagen med lidt flormelis. Servér gerne vaniljeis, creme fraiche eller flødeskum til.