Skyl spinaten og pres væden fra. Hak spinaten groft
Rør flødeost med skinke og spinat. Tilsæt sennep og salt/peber
Rul butterdejsrullen ud på en bageplade og fordel fyldet midt på, med 1-2 cm fra kanten i top og bund
Skær 2 cm snit i buttedejen på skrå, inde fra fyldet og ud mod kanten. Se hvordan på billedet billede. Brug en skarp knap eller et pizzahjul.
Top og bund folder du ind over fyldet, som vist her
Flet nu skinkestangen, ved at folde en dejstrimmel indover fyldet i den ene side og herefter i den anden side, til alt fyldet er dækket. Der skal helst ikke være sprækker.
Pensl skinkestangen med sammenpisket æg. Sørg for at komme godt ind i alle sprækker, så de lukkes med æg. Drys med f.eks. sesamfrø/birkes/chiafrø eller en blanding.
Bag nu skinkestangen 30-35 minutter v. 175 grader varmluft (200 grader alm. ovn). Bag den gerne på den 2. nederste rille. Skinkestangen er færdig, når den er gyldenbrun. Tjek den nogle gange undervejs. Serveres lun