Vietnamesisk iskaffe med kondenseret mælk
Nem iskaffe med kondenseret mælk
Forb. tid1 time t
Tilb. tid2 minutter min
Samlet tid1 time t 2 minutter min
Ret: Vietnamesisk iskaffe med kondenseret mælk
Servings: 2 pers.
- 4 dl kold stærk kaffe jeg lavede kaffe af 5 tsk nescafe. Det er individuelt hvor stærk man ønsker kaffen skal være
- 5 spsk kondenseret mælk smag til. Kan erstattes med f.eks. kaffesirup
- isterninger - gerne kaffeisterninger
Lav kaffen og stil den til afkøling. Rør gerne den kondenserede mælk i den varme kaffe. Måske du har rest til overs fra morgenkaffen du kan bruge? Jeg brugte 6 tsk nescafe til 2 glas
Hæld isterninger i et glas. Jeg brugte 4-6 isterninger pr. glas. Brug gerne isterninger af frosset kaffe, så kan du nøjes med mindre nescafepulver. Hæld kaffen op i to glas.
Rør ca. 2½ spsk kondenseret mælk i hvert glas (hvis du ikke allerede har tilsat det). Smag til, så den får en smag du synes om. Når den kondenserede mælk er opløst, er iskaffen færdig. Serveres straks.