Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
4
fra
2
stemmer
Røræg i mikrovn på 2 minutter - nem opskrift
Nemme røræg i mikroovnen
Forb. tid
1
minute
min
Tilb. tid
2
minutter
min
Samlet tid
3
minutter
min
Ret:
Røræg i mikrovn på 2 minutter - nem opskrift
Køkken:
frokost
Keyword:
æg
,
mikroovn
,
røræg
Antal:
1
pers.
Forfatter:
Gitte Hansen
Ingredienser
2
æg
3
spsk
mælk
ell. fløde
½
spsk
smør
ikke smeltet
salt/peber
pynt: Purløg
Sådan gør du
Find en lille skål, der kan tåle mikroovn. Tilsæt æggene sammen med mælk, smør og krydderier.
Omrør æggeblandingen. Sæt skålen i mikroovnen og tilbered æggene ca. 1 minut ved høj effekt. Omrør æggene og giv dem yderligere ½-1 minut
Røræggene er færdige, når æggeblandingen er stivnet. Pynt med purløg, ristet bacon eller små tomater
Noter
Røræggene kan også laves i airfryer. Tilbered æggeblandingen v. 200 grader, til æggeblandingen er stivnet. Omrør efter 2-3 minutter
Servér gerne sprødt bacon på toppen.
Bacon kan du også tilberede i mikroovn - få opskriften her.