Opløs gæren i vandet. Tilsæt honning
Rør mel og salt i dejen. Dejen kan røres bare med ske. Den bliver hård og klistret.
Lad nu dejen hæve i minimum 6-8 timer i køleskab - gerne natten over.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Klip/skær bacon og soltørrede tomater i små stykker og rør det i dejen
Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt foccaciaboller på bagepladen med to spiseskeer - tryk dem lidt flade og pensl med olie. Du kan også smøre dejen ud på hele bagepladen og bage brødet som et helt foccacia brød i bradepande
Skær mozzarellaosten i tern og stop ostestykkerne ned i brødet
Skær cherrytomater i halve og stop også dem godt ned i dejen
Drys med groft salt og friske rosmarinkviste - eller andre krydderurter
Bag foccacia brødene ca. 15-20 minutter v. 200 grader varmluft(225 grader alm. ovn). De er færdige, når de er gyldne og sprøde
Nyd foccacia brødene lune.