Vask/skyl dine squash godt og halvér dem
Svits kød og bacon på en pande, sammen med bouillonterningen og friskpressede hvidløgsfed. Tilsæt løg i tern og lad kødfyldet simre, imens du klargør squash'en.
Udhul dine squash med en ske eller kniv. Det behøver ikke være super flot. Det squashkød du tager fra, snitter du fint og tilsætter til kødfyldet på panden.
Tilsæt engelsk sauce el. lign. til fyldet sammen med lidt fløde. Lidt vand eller ketchup kan også bruges. Krydr godt med salt og peber. Smag til og tilsæt evt. ekstra engelsk sauce. Kødfyldet skal have godt med smag.
Sæt dine udhulede squash i en bradepande eller på en bageplade. Fordel kødfyldet i dine udhulede squash og tilsæt evt. revet ost på toppen.
Bag nu dine fyldte squash ca. 30 minutter nederst i ovnen v. 175 grader varmluft (200 gr. alm. ovn), ell. til de er møre, kødfyldet sprødt og osten gratineret. Tilberedningstiden afhænger af hvor store dine squash er. Tjek dem undervejs