Go Back Email Link
+ servings
Dalgona kaffe med Bailey nem iskaffe opskrift
Udskriv
5 fra 1 stemme

Iskaffe med Bailey - nem Dalgona kaffe opskrift

Nem og lækker iskaffe med Bailey på få minutter
Forb. tid1 minut
Tilb. tid2 minutter
Samlet tid3 minutter
Ret: Dalgona kaffe - opskrift på nem cremet iskaffe
Servings: 2 pers.
Author: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 2 spsk instant kaffe f.eks. Nescafé pulver. Du kan nøjes med 1 spsk
  • 2 spsk sukker
  • 2 spsk kogende vand
  • 1 spsk Bailey kan udelades eller erstattes med f.eks. Dooley, Kahlua ell. anden kaffelikør
  • 2 glas iskoldt mælk
  • isterninger kan udelades
  • Drys: evt. vaniljesukker, revet chokolade eller Nesquick-kakaopulver. Kaffesirup er også fint kan udelades

Sådan gør du

  • Put Nescafe og sukker i en skål og hæld kogende vand ved. Rør til der ikke længere er klumper i
    Dalgona kaffe med Bailey nem iskaffe opskrift
  • Pisk nu blandingen ca. 1 minut,, til det bliver en tyk creme med konsistens som æggesnaps. Brug elpisker. Rør Bailey i.
    Dalgona kaffe med Bailey nem iskaffe opskrift
  • Hælk mælk i to glas og tilsæt gerne isterninger. Fordel kaffecremen på toppen i mælkeglasset
    Dalgona kaffe med Bailey nem iskaffe opskrift
  • Drys evt. lidt vaniljesukker på toppen - eller lidt Nesquick kakaopulver eller fintrevet chokolade. Drys kan sagtens undværes. Dryp også gerne med lidt kaffesirup
  • Serveres straks. Iskaffen kan omrøres efter ca. ½ minut og så vil kaffecremen fordele sig.
    Dalgona kaffe med Bailey nem iskaffe opskrift

Noter

Bailey kan udelades eller erstattes med f.eks. Dooleys eller Kahlua
Prøv også iskaffe med vaniljeis eller flødeskum