Skyl limefrugterne og riv skallen fint (hvis du bruger øko.lime)
Pres limesaften af frugterne.
Pisk æggeblommerne sammen med kondenseret mælk og rør limesaft i.
Smag til med limeskal
Hæld fyldet på den forbagte bund.
Bag tærten i 12 minutter ved samme temperatur eller til fyldet har sat sig, men stadig føles en smule blødt. Afkøl tærten helt og stil den i køleskab i mindst 1-2 timer, så er den bedst. Den er endnu bedre dagen efter.
Pisk fløden til skum og smag til med vaniljesukker og pynt kagen med flødeskummet på toppen. Brug evt. sprøjtetylle. Du kan også bare smøre fløden på tærten i et tyndt lag. Pynt med lidt revet limeskal. Server tærten iskold.
Skær forsigtigt stykkerne ud og løsn dem forsigtigt fra springformens bund med en skarp kniv/paletkniv. Kagen er nemmere at udskære dagen efter, hvor bunden har sat sig endnu mere.