Go Back Email Link
+ servings
Udskriv
5 fra 1 stemme

Koteletter i fad med porrer, karry og ananas

Koteletter i fad med karry, ananas, porrer og kokosmælk
Forb. tid15 minutter
Tilb. tid45 minutter
Samlet tid1 time
Ret: Koteletter i fad med porrer, karry og ananas
Servings: 4 pers.
Author: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 4 store svinekoteletter (eller 8 små) nakkekoteletter kan også bruges
  • Smør til stegning
  • 1-2 spsk karry
  • 2-4 porrer i skiver kan erstattes med 7-8 forårsløg
  • 2 rødløg i skiver alm. løg kan også fint bruges
  • 2 bouillonterninger
  • 300 gram champignon eller 1 glas med væde
  • 400 gram ananas med væde væden skal også bruges. Ananas i tern eller skiver.
  • ½ liter kogende vand
  • 400 ml kokosmælk kan erstattes af fløde
  • Jævning
  • Salt/peber

Sådan gør du

  • Svits koteletterne i smør sammen med karry og bouillontrninger. Krydr med salt/peber. Brug gerne en sautérpande eller en dyb stegepande. Tag koteletterne af panden og hold dem varme på en tallerken med staniol.
    Koteletter
  • Svits champignonerne og ananasskiverne på panden (gem ananasvæden). Skyl porrerne og skær dem i skiver. Skær rødløgene i tern. Svits grøntsagerne med på panden, til væden er fordampet.
    Koteletter i fad med karry, ananas, porrer og kokosmælk
  • Læg koteletterne tilbage på/i panden. Hæld kogende vand ved og tilsæt også ananasvæde og kokosmælken. Læg låg på panden og lad retten simre minimum 30 minutter eller til koteletterne er møre.
    Koteletter i fad med karry, ananas, porrer og kokosmælk
  • Jævn saucen og smag evt. til med ekstra salt/peber og karry.
    Koteletter i fad med porrer, karry og ananas - opskrift
  • Servér fuldkornsris til og evt. dampet broccoli.
    Koteletter i fad med karry, ananas, porrer og kokosmælk

Noter

Brug gerne en sautérpande eller en dyb stegepande. Retten kan også laves i ildfast fad, støbejernsgryde eller stegeso.
Fryseegnet