Koteletter i fad med porrer, karry og ananas
Koteletter i fad med karry, ananas, porrer og kokosmælk
Forb. tid15 minutter min
Tilb. tid45 minutter min
Samlet tid1 time t
Ret: Koteletter i fad med porrer, karry og ananas
Servings: 4 pers.
- 4 store svinekoteletter (eller 8 små) nakkekoteletter kan også bruges
- Smør til stegning
- 1-2 spsk karry
- 2-4 porrer i skiver kan erstattes med 7-8 forårsløg
- 2 rødløg i skiver alm. løg kan også fint bruges
- 2 bouillonterninger
- 300 gram champignon eller 1 glas med væde
- 400 gram ananas med væde væden skal også bruges. Ananas i tern eller skiver.
- ½ liter kogende vand
- 400 ml kokosmælk kan erstattes af fløde
- Jævning
- Salt/peber
Svits koteletterne i smør sammen med karry og bouillontrninger. Krydr med salt/peber. Brug gerne en sautérpande eller en dyb stegepande. Tag koteletterne af panden og hold dem varme på en tallerken med staniol.
Svits champignonerne og ananasskiverne på panden (gem ananasvæden). Skyl porrerne og skær dem i skiver. Skær rødløgene i tern. Svits grøntsagerne med på panden, til væden er fordampet.
Læg koteletterne tilbage på/i panden. Hæld kogende vand ved og tilsæt også ananasvæde og kokosmælken. Læg låg på panden og lad retten simre minimum 30 minutter eller til koteletterne er møre.
Jævn saucen og smag evt. til med ekstra salt/peber og karry.
Servér fuldkornsris til og evt. dampet broccoli.
Brug gerne en sautérpande eller en dyb stegepande. Retten kan også laves i ildfast fad, støbejernsgryde eller stegeso.
Fryseegnet