Skær kyllingebrysterne i mindre stykker (jeg skar et bryst op i 3 dele)
Klip/skær baconskiverne halvt over og omvikl et stykke bacon omkring kyllingebrystet
Svits kylling med bacon på en rygende varm pande, så baconskiverne "lukker sig" omkring kyllingen. Sprødsteg på begge sider og krydr godt.
Brug en god dyb stegepande med låg
Tag kyllingen af panden og steg herefter rødløg og forårsløg i baconfedtet.
Læg kyllingen tilbage på panden. Tilsæt hvidvinseddike
Hæld ærter og fløde ved
Læg låg på panden et kvartérs tid. Skru ned for temperaturen (retten bobler nemt over, når først der er hældt fløde ved).
Efter ærterne er tilsat, skal retten max. have et kvarter ved svag varme og gerne mindre, så ærterne ikke bliver helt udkogte.
Jævn flødesovsen, til retten har en fin konsitens.
Smag evt. til med pebersauce og/eller lidt mere hvidvinseddike + salt og peber
Læg låg på og hold retten varm ved svag varme til den skal serveres
Servér pasta eller ris til