Tænd ovnen på 175 grader varmluft
Pisk æg med brun farin, sukker og vaniljesukker. Bare brug piskeris
Smelt smør få sekunder i mikroovnen eller i gryde og tilsæt til dejen.
Skræl pærerne og skær dem i tern
Bland mel med salt, ingefær og bagepulver og vend det i dejen med en dejskraber. Tilsæt tern fra den ene pærer til dejen og gem resten til toppen
Fordel dejen i 12 muffinforme. Jeg brugte papirforme, jeg satte i en muffinforme af metal. Det holder på formen. Fordel resten af pæreternene på toppen. Stop dem lidt ned i dejen. Drys med f.eks. mandelflager og perlesukker
Bag kagerne ca. 13-15 minutter v. 175 grader varmluft (eller 200 grader alm. ovn) Bag dem ikke for længe. Kagerne er færdige, når de er gennembagte, men stadig saftige indeni.
Muffins'ene kan serveres lune eller afkølede. De holder sig friske og saftige i dagevis. Servér gerne lidt creme fraiche til