Rør gæren ud i den lunkne vand og tilsæt sukker
Rør melet i, lidt af gangen og bland med salt. Tilsæt kun lige mel nok til at dejen kan slippe fad og fingre. Brug gerne køkkenmaskine til at ælte med
Tildæk skålen med et klæde og lad dejen hæve et lunt sted til ca. dobbelt størrelse minimum 45 minutter. Har du travlt, kan du lade dejen hæve i ovnen på 30 grader varmluft i 20-30 miknu
Beklæd en bageplade med bagepapir og form 20 boller
Læg 1 tsk pesto på en bolle og "pak" dejen sammen omkring pestoen og læg sammenføjningen nederst
Du kan evt. blot tilsætte pesto på nogle af brødene og lave de resterende som almindelige foccacia boller
Stik 3 fingre ned i bollerne og pensl/dryp bollerne med olie og drys med oregano og groft salt
Tildæk brødene og stil bagepladen til hævning et lunt sted i ca. 45 minutter (eller 20 minutter i ovnen på 30 grader varmluft). Bollerne skal ca. hæve til dobbelt størrelse.
Bag brødene ca. 15-20 minutter v. 175 grader varmluft. De er færdige, når de er sprøde og gyldne. Pas på du ikke bager dem for længe, så bliver de tørre