Udrør gæren i det lunkne vand. Tilsæt sukker og olie. Rør æggene i
Riv squashen. Hvis skrællen er fin, så lad den blive på. Squash'en skal IKKE presses fri for væde.
Tilsæt squash, solsikkekerner og havregryn. Tilsæt salt og hvedemelet lidt af gangen. til dejen bliver som tyk klistret havregrød. Dejen skal ikke æltes, men kan røres bare med ske.
Tildæk skålen og stil dejen til hævning et lunt sted, gerne i ovnen på 30 grader. Den skal hæve ca. 30-40 minutter eller ca. til dobbelt størrelse
Beklæd 2 bradepander med bagepapir og sæt nu squashbruddene på, med 2 skeer. Jeg fik 16 stk af denne portion. Stil bagepladen til hævning et lunt sted i 20-30 minutter eller ca. til dobbelt størrelse (gerne i ovnen v. 30 grader)
Pensl squashbruddene forsigtigt med sammenpisket æg Bag squashbruddene ca. 15-20 minutter v. 175 grader varmluft (200 grader alm. ovn). De er færdige, når de er gyldne og sprøde på toppen. Bag dem ikke for længe
Squashbruddene kan nydes kolde men smager også skønt nybagte med smeltet smør på