Smelt smør, sukker, fløde, vanilje og sirup i en gryde. Rør hvedemelet i og rør godt
Lad karamellen simre ved svag varme imens du hakker nødderne groft.
Tilsæt nødderne og sluk for blusset.
Lad karamelblandingen køle på blusset ca. 15-20 minutter
Tril valmøddestore kugler og læg dem på en bradepande beklædt med bagepapir. Tryk kagerne lidt flade med en palet eller håndroden.
Der kan være 12 pr. plade. De flyder meget ud. Der bliver ca. 32 kager, afhængig af størrelse.
Bag kagerne 8-10 minutter v. 175 grader varmluft.
Kagerne er færdige, når de er gyldne, sprøde og brune i kanten.
Lad kagerne køle helt, før du flytter dem over på en rist.
Opbevares i beholder med tætsluttende låg, med madpapir imellem, så de ikke klistrer.
Den ene ende af kagerne kan evt. dyppes i smeltet chokolade ell. bunden kan pensles.
Kan evt. lægges sammen med smørcreme.