Pisk smør, sukker og vaniljesukker godt.
Tilsæt æggene et ad gangen. Pisk godt efter hvert æg.
Bland hvedemel med natron, bagepulver og kakao. Sigt det i dejen.
Tilsæt kærnemælk og rør dejen, til den er fri for klumper.
Smør et tærtefad eller en bradepande/ildfast fad og hæld dejen heri. Min tærteform målte 28 cm i diameter. Formen skal max. fyldes ½ op, da kagen hæver en del op
Sæt kagen i ovnen, når ovnen har rette temperatur. Bag kagen på nederste rille ca. 20 minutter v. 175 grader varmluft (200 gr. alm. ovn). Kagen skal føles lidt klæg, så bag den ikke for længe.
Rør glasuren. Lad kagen afkøle før du putter glasuren på.
Riv mørk chokolade på kagen imens glasuren stadigvæk er våd.
Lad glasuren stivne lidt, før du skærer kagestykker ud.