Sigt alle de de tørre ingredienser sammen i en skål.
Smelt i mikroovn og rør det i dejen sammen med kakaomælken. Dejen kan røres bare med en dejskraber - vend dejen, til den er klumpefri.
Smør eller beklæd en bradepande med bagepapir. Min form målte 27x33x3 cm
Bag kagen ca. 25 minutter v. 175 grader varmluft (200 gr. alm. ovn). Bagetiden afhænger af formen. Metalforme leder varmen bedst. Kagen er færdig, når den er gennembagt, men stadig lidt klæg indeni. Tjek den undervejs med en tandstikker
Lad kagen afkøle og rør nu glasuren. Bland kakaopulver og flormelis i en skål og rør 1 spsk væske af gangen, til glasuren har en passende konsistens. Glasuren kan røres med f.eks. kakaomælk, kogende vand eller kaffe
Fordel glasuren på den afkølede kage. Drys kokosmel eller krymmel på straks, før glasuren stivner
Lad glasuren stivne før kagestykker skæres. Skær små stykker, for kagen bliver ret sød. Kan serveres som den er eller med flødeskum eller vaniljeis til.