Nutella creme. Uhm her får du opskriften på en rigtig nem og lækker Nutella creme med chokolade du kan bruge til kage og cupcakes.
Halløj en lækker chokolade creme du får opskriften på hér.
Cremen er med med Nutella og smeltet chokolade. Du kan sagtens bruge anden nøddecreme end Nutella, bare brug den du har.
Nutellacremen var bare så god på disse små mazarinkager, at den da fortjener sin egen opskrift.
Den lækre Nutellacreme kan du bruge til mange lækre kager. Prøv den også som “dip” til lækre frugtstave eller bær.
Prøv den som dip til jordbær eller som dip til ananas skiver, eller frisk frugt skåret i både, f.eks. æbler eller pærer?
Den vil også være lækker i en banana split eller på på/i en frugtsalat.
Vend gerne chokoladecremen i flødeskum.
Vupti, så har du lavet en lækker Nutella flødeskum du kan bruge som fyld i en lagkage, til pandekager, eller roulade måske?
Det vil også smage godt på eller i hjemmelavet is? Få en anden opskrift på flødeskum med Nutella her.
Få inspiration til hvad du kan bruge den lækre creme med chokolade nederst i dette indlæg.
Opskriften er rigtig nem og du får den lige her.
Nutella creme til kage – få en god nem opskrift på chokoladecreme her

Ingredienser
- 40 gram mørk chokolade - smeltet hvid eller lys mælkechokolade kan også bruges
- 2 spsk Nutella eller anden nødde creme. Blød nougat kan også bruges
Pynt:
Sådan gør du
- Smelt chokoladen få sekunder af gangen i mikroovn, til den er helt smeltet. Kan også smeltes over vandbad. Rør chokoladen med Nutella -
- Voila! Sådan laver du Nutella chokolade glasur
- Lad chokoladecremen afkøle lidt, før du pynter kager med den
Noter
Nutella kan erstattes med blød nougat. Al slags chokolade kan bruges.
Nutella cremen kan bruges som glasur på kager f.eks. cupcakes, fastelavnsboller eller lagkage. Du kan også lave Nutellaglasur bare med flormelis, Nutella og vand.Kan også bruge den som "dip" til bær eller frisk frugt.
Nutella chokolade creme – en blød chokolade glasur til kager eller som dip til frisk frugt og bær
Uhm sikke en lækker glasur! Den vil være prikken over i’et på et fad skønne kager. Jeg tænker den også vil være god, at bruge som creme imellem 2 havregrynskager? Haps. 🙂Denne portion rakte til pynt på 12 små mazarinkager. Skal du bruge mere creme, så fordobler du bare portionen.
Når du blander smeltet chokolade med Nutella, så bliver chokoladen blød og stivner ikke. Du kan smøre den på kagerne med en ske og den forbliver ret blød.
Nutellacremen behøver ikke komme i køleskabet, som en smørcreme. Kagerne kan derfor nemt pyntes med cremen god tid i forvejen.
Du kan også lave Nutellaglasur bare med flormelis, Nutella og vand. Få opskrift nedenfor.
Nogle gange er de nemmeste ideer altså bare de lækreste. Denne Nutella creme bliver et hit hjemme hos dig, er jeg sikker på. 🙂
Måske vi skulle prøve den som dip til en dessert tapas med frisk frugt lidt a la chokolade fondue? Bare lige en lækker idé fra mig til dig. 🙂
Prøv også at lave en Nutella glasur, kun med Nutella, flormelis, og vand

Ingredienser
- 4 tsk Nutella eller anden nøddecreme
- 3-4 tsk kogende vand
- 6-8 spsk flormelis til passende konsistens
Sådan gør du
- Rør Nutella med kogende vand og tilsæt flormelis 1 spsk af gangen, til passende konsistens. Glasuren tykner når vandet køler.
Noter
Tilsæt evt. smeltet chokolade til glasuren
Denne Nutellaglasur uden ekstra chokolade, er hurtigere og billigere at lave.
Jeg brugte den til disse lækre fastelavnsboller med Nutellaskum og Nutellaglasur.
Alle de lækkerier man kan lave med Nutella. Få flere opskrifter med Nutella ved at klikke her eller se med nedenfor.
Få inspiration til lækre kager og desserter du kan bruge chokoladecremen med Nutella til:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.
