Grønne bønner med bacon - lækkert tilbehør
Bønner i baconsvøb - det lækreste tilbehør
Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid15 minutter min
Samlet tid20 minutter min
Ret: Grønne bønner med bacon - lækkert tilbehør
Servings: 4 pers.
- 1 kg grønne bønner frosne
- 1-2 pakker bacon i skiver á ca. 150 gram
Lad de frosne bønner tø lidt op, men de behøver ikke være helt optøede
Tag en lille håndfuld grønne bønner og vikl en baconskive omkring. Hvis du kun bruger 1 pakke bacon, skal du bruge en lidt større håndfuld bønnerLæg bønnerne i et ildfast fad Fortsæt til du ikke har mere bacon/flere bønner
Sæt fadet i ovnen og steg bønnerne ca. 15 minutter v. 175 grader varmluft. Tilberedningstiden afhænger af hvor store dine "baconpakker" er
De grønne bønner i baconsvøb er færdige, når de er gennembagte og baconskiverne er sprøde
Bønnerne smager allerbedst på tilberedningsdagen, men kan lunes igen dagen efter.
Bønner i baconsvøb passer godt som tilbehør til rigtigt mange retter, især oksekød: stege eller steaks
Kan også laves i airfryer