•  
  •  
  •  
  •  
  •  

I dag får du opskriften på det nemmeste lækreste grønne tilbehør.

Grønne bønner med bacon – et hit på ethvert middagsbord. Alle elsker retten og spiser med, med velbehag, både store og små.

Bønner i baconsvøb er SÅ nemt at lave og SÅ nemt at købe ind til også, ja faktisk skal du kun bruge to ingredienser:

Bacon og grønne bønner. Voila.Grønne bønner med bacon - lækkert tilbehørDe grønne bønner i baconsvøb er nemt og lækkert tilbehør til en god oksesteg som f.eks. denne gode langtidsstegte culottesteg men prøv dem også til en god steak f.eks. en god entrecote i flødesovs

Uhm – en vindermenu.

Jeg plejer at være lidt “sparsommelig” og kun bruge 1 pakke bacon i skiver til 1 pakke bønner (for at spare lidt på kalorierne) men du kan sagtens bruge 2 pakker bacon, hvis du synes.

Hvis du er fan af bacon vil du sikkert også tænke: Jo mere bacon, jo bedre?
Langtidsstegt culottesteg, flødesauce og bønner i svøb
Du får opskriften på de nemme bønner i baconsvøb her:

Grønne bønner med bacon – lækkert tilbehør

Grønne bønner med bacon - lækkert tilbehør
Bønner i baconsvøb - det lækreste tilbehør
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Ret: Grønne bønner med bacon - lækkert tilbehør
Kategori: Kartofler, grøntsager og tilbehør
Keyword: bønner, bønner i baconsvøb, grønne bønner
Portioner: 4 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 1 kg grønne bønner frosne
  • 1-2 pakker bacon i skiver á ca. 150 gram

Sådan gør du

  • Lad de frosne bønner tø lidt op, men de behøver ikke være helt optøede
  • Tag en lille håndfuld grønne bønner og vikl en baconskive omkring. Hvis du kun bruger 1 pakke bacon, skal du bruge en lidt større håndfuld bønner
    Læg bønnerne i et ildfast fad
    Grønne bønner med bacon - lækkert tilbehør
  • Fortsæt til du ikke har mere bacon/flere bønner
  • Sæt fadet i ovnen og steg bønnerne ca. 15 minutter v. 175 grader varmluft. Tilberedningstiden afhænger af hvor store dine "baconpakker" er
  • De grønne bønner i baconsvøb er færdige, når de er gennembagte og baconskiverne er sprøde
    Grønne bønner med bacon - lækkert tilbehør

Noter

Bønnerne smager allerbedst på tilberedningsdagen, men kan lunes igen dagen efter. 
Bønner i baconsvøb passer godt som tilbehør til rigtigt mange retter, især oksekød: stege eller steaks
Har du prøvet én af bloggens opskrifter?Del foto og nævn @bagenoerden eller tag #bagenoerden!

Bønner i baconsvøb – så er det jo pludselig sjovt at spise grøntsager

Grønne bønner med bacon - lækkert tilbehør

Hvis du ikke har prøvet at lave grønne bønner i baconsvøb, så skulle du da næsten prøve at springe på?

Tro mig, en familie på 4 vil sagtens kunne spise et helt kilo bønner, når de serveres på denne måde 🙂

Faktisk måtte vi her i huset rationere “baconpakkerne”, da mine børn boede hjemme, for at der var nok til alle, så lav gerne rigeligt 🙂

Bønner i baconsvøb er tæt på at være mit favorit tilbehør, måske det også ender med at blive dit?

Prøv en portion næste gang du alligevel har din ovn igang med en god steg eller ovnkartofler måske?

Bønnerne i baconsvøb passer godt som tilbehør til rigtigt mange retter, oksekød men også svinekød eller kyllingekød eller kalkun?.

Prøv også at servere bønner i baconsvøb til buffetbordet eller som tapas-servering?

Kast dig bare ud i projektet – du bliver fan med garanti 🙂

Grønne bønner med bacon - lækkert tilbehør

Søndagsmenuen – uhm!


  •  
  •  
  •  
  •  
  •