Put smør og chokolade i en gryde og smelt det langsomt sammen ved middel varme.
Sænk temperaturen og tilsæt sukker og vaniljesukker. Tilsæt ægget også
Tilsæt havregryn. Bland hvedemelet med bagepulver og tilsæt. Rør dejen godt sammen
Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt små havregrynskager på en bageplade med to teskeer. Lav god afstand imellem kagerne, da de flyder meget ud. Der kan være ca. 25-30 stk pr. bageplade
Bag havregrynskagerne ca. 7-8 minutter v. 175 grader varmluft. De hæver først godt op og falder sammen igen bagefter. Kagerne er færdige, når de er sprøde. De bliver først helt sprøde, når de er afkølet.
Det kan være lidt svært at se om kagerne har fået nok. Er de stadigvæk bløde, efter de er afkølet, så kan de bages 3-4 minutter igen
Opbevar kagerne i en tætsluttende kagedåse