Blødgør smørret 10 sekunder i mikrobølgeovnen. Rør smør og sukker godt. Tilsæt bagefter æg og mælk. Dejen kan røres i røremaskine eller blot med gaffel.
Bland mel med bagepulver, sukker og salt og rør det i. Gem lidt mel til udrulning. Dejen skal ikke klistre, men brug så lidt mel som muligt.
Rul dejen ud i 2-3 mm tykkelse. Dejen skal ikke hæve. Husk at drysse lidt mel nedenunder dejen. så dejen ikke hænger i.
Skær firkanter med et pizzahjul.
Lav remoncen. Riv marcipanen og bland den med blødt smør og sukker. Læg 1 tsk. marcipanremonce på hver firkant.og 1 tsk. hindbærsyltetøj.
Saml enderne og klem dem godt sammen. Fold de andre ender op og tryk godt sammen.
Læg fastelavnsbollerne med bunden nederst i siliconeforme eller forme af papir. Pensl med æg. Bag fastelavnsbollerne 12-15 minutter v. 175 grader varmluft (200 gr. alm. ovn). Bag dem ikke for længe. De er færdige, når de er gyldne og sprøde
Straks fastelavnsbollerne kommer ud af ovnen, kan du lægge en lille klat nougat på toppen, så den smelter. Alm. glasur kan også bruges. Efter nogle minutters afkøling kan kagerne trykkes ud af siliconeformene og anrettes på et smukt fad.