Snebolde med kokos og kondenseret mælk
Nemme snebolde med 2 ingredienser
Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid5 minutter min
Samlet tid10 minutter min
Ret: Snebolde med kokos og kondenseret mælk
Servings: 21 stk
- 200 gram kondenseret mælk ½ dåse
- 125 gram kokosmel + 40-50 gram ekstra til at trille dem i
- 1 tsk vaniljesukker smag til
- evt. Malibu, Bailey, Dooley el. lign. friskrevet citronskal eller appelsinskal kan også bruges
- evt. 100-150 gram hvid chokolade smeltet - til at dyppe dem i. Jeg dyppede ikke mine snebolde
Hæld 125 gram kokosmel i en skål og rør den kondenserede mælk i. Smag til med vaniljesukker, Ønsker du særlig bounty smag, så smag til med Malibu eller anden smagsgiver. Rør massen godt, til massen hænger godt sammen.
Form små snebolde med 2 teskeer og tril dem straks i kokosmel. Du kan lade massen afkøle først, men det er ikke nødvendigt. Læg sneboldene på en tallerken og lad dem køle lidt af før servering, evt bare 5-10 minutter i fryser.
Sneboldene er nu klar til servering. De smager skønt som de er, men du kan også vende dem i smeltet hvid chokolade, før du triller dem i kokos
Vend evt. sneboldene i smeltet hvid chokolade, før du ruller dem i kokosmel.
Du kan også lave bounty bar du vender i mælkechokolade eller mørk chokolade
Opbevar sneboldene på køl i tætsluttende beholder. De kan holde sig minimum 1-2 uger.
Tilsæt evt. smagsgiver som f.eks. lidt Malibu, Bailey, appelsinsaft eller revet skal af appelsin eller citron