•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bounty bar - opskrift med kondenseret mælkHvis du er vild med Bounty chokolade bar, så kig med her.

Det er faktisk super nemt at lave hjemmelavet Bounty selv og du skal kun bruge ganske få ingredienser. Faktisk kan du nøjes med kokosmel, kondenseret mælk og chokolade. Voila. Bounty bar - opskrift med kondenseret mælkDe hjemmelavede bounty bars er SÅ lækre – hjemmelavet slik af allerbedste slags.

Perfekte som fredagsslik, som lækkerier på et kagebord, til børnefødselsdagen, til uddeling i skole eller på job eller måske serveret som julegodter? De vil med garanti blive et hit 🙂Bounty bar - opskrift med kondenseret mælk

Hvad er kondenseret mælk?

Kondenseret mælk er mælk der er kogt ind sammen med sukker. Det kaldes derfor også for sødet kondenseret mælk. Farven er lysebrun og konsistensen er tyktflydende.

Kondenseret mælk smager skønt i kager, karameller og desserter og du kan finde en masse gode opskrifter på kondenseret mælk fra bloggen lige her

Kondenseret mælk kan du efterhånden købe i alle supermarkeder og også discountsupermarkeder. En dåse koster max. 25-30 kr kr, men hold øje, for indimellem er de på tilbud og så må man gerne hamstre. 🙂Bounty bar - opskrift med kondenseret mælkDet er super nemt at lave hjemmelavet Bounty, for faktisk skal ingredienserne bare røres sammen, chokoladebar formes og vendes i chokolade. Det er såmænd det 🙂Bounty bar - opskrift med kondenseret mælkJeg lavede mine Bounty bars i sommerhusetm hvor vi desværre undervejs løb tør for chokolade, så det blev desværre kun til et tyndt chokoladelag og det affødte mange pudseløjerlige kommentarer fra familien: “Hvad er det du har lavet? Det ligner ahhm…..noget et vildt dyr  i skoven kan have lavet?” 🙂

Jeg fortalte mine kolleger om historien og vi fik grineflip. Vi talte om, om det mon ville være skadeligt for min bloggerbusiness at bringe billederne? 🙂Bounty bar - opskrift med kondenseret mælkVi har haft Bounty-billederne og opskriften op til genovervejelse her i familien og vi blev enige om, at de ser tilforladelige ud, og faktisk kan vække lidt lækkersult og i det mindste ikke afsky, eller det håber vi ihvertfald. 😉

Jeg håber du er enig, om ikke andet så kan du få et billigt grin OG huske at have nok chokolade på lager, når du skal lave opskriften 🙂 (jeg havde kun 100 gram, men 200 gram vil med garanti række).Bounty bar - opskrift med kondenseret mælk

Opskriften på hjemmelavet Bounty får du lige her:

Bounty bar – opskrift med kondenseret mælk

Bounty bar - opskrift med kondenseret mælk
Hjemmelavet Bounty af kondenseret mælk
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 40 minutter
Samlet tid: 1 time
Ret: Bounty bar - opskrift med kondenseret mælk
Kategori: slik, karameller og brændte karameller
Keyword: bounty, kondenseret mælk
Portioner: 30 stk
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • ½ dåse kondenseret mælk ca. 200 gram
  • 125 gram kokosmel
  • 200 gram mælkechokolade eller mørk chokolade jeg brugte kun 100 gram og det var for lidt.

Sådan gør du

  • Hæld kokosmel i en skål og rør den kondenserede mælk i
    Bounty bar - opskrift med kondenseret mælk
  • Massen bliver hård og fast, men den kan godt røres
    Bounty bar - opskrift med kondenseret mælk
  • Form små Bounty-bars. Dyp gerne fingrene i vand og form dine Bounty helt glatte. Jeg lavede dem ret små ca. 1x3 cm, for de bliver ret søde og en stor Bounty-bar kan være svær at komme igennem.
    Bounty bar - opskrift med kondenseret mælk
  • Stil dine Bounty bars til afkøling i ca. 15-20 minutter
    Bounty bar - opskrift med kondenseret mælk
  • Smelt chokoladen i en gryde eller over vandbad. Du kan også smelte chokoladen i mikroovnen, få sekunder af gangen og omrør efter hver gang. Jeg smeltede mælkechokoladen i gryde, det synes jeg var nemmest.
    Bounty bar - opskrift med kondenseret mælk
  • Pensl eller dyp dine Bounty bars i den smeltede chokolade og læg dem på en tallerken på et stykke bagepapir. Brug to gafler til at dyppe med. Hvis du pensler, så lad den smeltede side afkøle før du pensler den anden side.
    Bounty bar - opskrift med kondenseret mælk
  • Lad Bounty bidderne afkøle til chokoladen er stivnet helt og nu kan de serveres.
    Bounty bar - opskrift med kondenseret mælk

Noter

Opbevar Bounty bidderne i køleskabet. De vil kunne holde sig i 1-2 uger i køleskab, evt lidt længere tid. 
Du kan bruge mørk chokolade også og måske også hvid chokolade, hvis du elsker det allermest?
Hvad skal du bruge den sidste halve dåse kondenseret mælk til? Prøv disse lækre fudge karameller. Find opskriften lige her 
Få tips om flere opskrifter fra BagenørdenFølg bloggen på Facebook @Nogetiovnen

Lækre hjemmelavede Bounty bars med lys mælkechokolade

Du kan sagtens bruge mørk chokolade, hvis du synes, men jeg synes altså bedst om Bounty med mælkechokolade. Uhm de var et hit!Bounty bar - opskrift med kondenseret mælkSer du denne opskrift til jul, så kunne du jo forme små juletræer og så drysse med kokosmel? Det ville også være et hit og rimeligt nemt at lave også?Bounty bar - opskrift med kondenseret mælkMine Bounty bars formede jeg som Bounty bidder og ja vi skal ikke køre mere rundt i hvad de ligner 😀

Jeg håber du synes de ser indbydende ud? Du skal ikke skue hunden på hårene, men hellere springe ud i Bounty-trylleriet, for er du vimmer de smager godt og så er de lækre chokolade bars jo bare mega-nemme at lave.

De nemmeste godter og hjemmelavet slik der næsten er hurtigere at lave end at køre på tanken. Der er  lækkerier til mange lækkersultne munde hér og “slikket” er jo også helt fri for tilsætningsstoffer.

Bare spring på. Jeg er sikker på at chokoladebarrene også bliver et hit hjemme hos dig.

Hov og så lige en ting. Når du nu har lavet de lækre Bountys, så har du jo ½ dåse kondenseret mælk tilbage? Genialt! For du skal nemlig lige bruge ½ dåse kondenseret mælk til disse lækre fudge flødekarameller. Find opskriften lige her
Bounty bar - opskrift med kondenseret mælk

0 0 vote
Article Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •