Stegt flæsk på pande - med persillesovs
Stegt flæsk med persillesauce stegt på pande
Forb. tid15 minutter min
Tilb. tid15 minutter min
Samlet tid30 minutter min
Ret: Stegt flæsk med persillesauce - stegt på pande
Servings: 3 pers.
Stegt flæsk
- 15-20 skiver flæsk/svinebryst i skiver. Du kan også bruge røget spæk
- salt
Persillesovs
- 30 gram smør
- 3 spsk hvedemel
- 6 dl mælk
- persille 1 bundt friskhakket eller 1 spsk tørret
- salt/peber
- 1 tsk sukker
Stegt flæsk
Steg flæsk ved middelvarme på panden. Du behøver intet fedtstof. Drys med salt
Steg flæsket sprødt - det skal ca. have 5-6 minutter på hver side - afhængigt af hvor høj temperatur du steger ved og hvor sprødt du ønsker dit flæsk skal være. Vend det flere gange undervejs
Lav persillesovsen imens flæsket steger.
Flæsket kan også steges i ovn
Læg skiverne på en bagerist med en bageplade nedenunder med bagepapir på.
Steg flæsket i ovnen ca. 30-40 minutter v. 175 grader varmluft, eller til det er sprødt og lækkert. Vend undervejs
Flæsk kan også grilles eller du kan lave stegt flæsk i airfryer