Klip bacon'en i små stykker. Svits baconen på din pande/bradepande. Jeg brugte min Scanpan bradepande, der kan bruges både på komfur og i ovn.
Snit spidskålen fint og tilsæt den lidt efter lidt. Svits kålen ved svag varme, til den er faldet sammen. Har du ikke en stor bradepande, så svits kålen af flere omgange på en stegepande f.eks. Krydr blandingen godt.
Pisk 5 dl mælk ud i æggene. Rør kartoffelmel og bagepulver med den sidste deciliter mælk. Tilsæt det til æggeblandingen. Krydr godt.
Hæld æggeblandindingen over spidskålen. Har du ikke et stegefad af aluimium/støbejern, så brug bare et alm. ildfast fad
Bag æggekagen ca. 30 minutter i ovnen v. 175 grader varmluft (200 grader alm. ovn). Sæt fadet på nederste rille.
Æggekagen er færdig, når den er stivnet og gyldenbrun på toppen.