Skyl blåbærrene og lad dem dryppe af
Pisk æg, sukker, mandelessens og vaniljesukker. Pisk med elpisker eller piskris
Tilsæt olie, og skyr (ell. lign.)
Bland hvedemel og bagepulver og tilsæt, sammen med et lille nip salt
Rør dejen med et piskeris, til der ikke er nogen klumper i længere. Pisk ikke for meget
Knus makronerne i en plasticpose og tilsæt til dejen. Makronstykkerne må godt være lidt grove i det, lidt rustikke
Smør et tærtefad og hæld dejen heri. Mit fad målte 28 cm i diameter
Pynt kagen med blåbær
Bag kagen ca. 35 minutter v. 175 grader varmluft (200 grader alm. ovn). Kagen er færdig, når den er sprød, gylden og gennembagt
Sigt lidt flormelis på toppen eller servér som den er. Smager skønt med flødeskum, creme fraiche eller vaniljeis til