Nemme sprøde makroner af mandelmel

  • Nemme sprøde makroner af mandelmel

Nemme sprøde makroner af mandelmel

Vidste du, at man kan lave hjemmelavede kokosmakroner på under ½ time?

Vidste du mon at der til hjemmelavede makroner kun kræves 3 ingredienser (+3 dryp mandelessens)?

Vidste du, at en familie på 4 kan spise en hel portion på lidt over et døgn?

Nå ikke?

Så kig med her. Nu får du nemlig verdens nemmeste opskrift på verdens nemmeste og lækreste makroner.

Har du (som jeg) en pose mandelmel i køkkenskabet (købt BILLIGT i Tyskland) så går det hurtigst, ellers må du male nogle mandler i blenderen.Det er disse 3 ingredienser du skal bruge. Sukker, æggehvide og mandelmel. Voila.DSC_5068

Når du én gang har prøvet at bage hjemmelavede makroner, så vil de færdigkøbte slet ikke smage så godt længere. Hjemmelavede er bare bedst. Prøv dem i en lækker rabarbertrifli eller i de lækre makronkager. Uhm 🙂

Jeg må indrømme, at jeg endnu ikke har prøvet at bage nemmere småkager. Dejen tager 1 minut at røre sammen, så det er hurtige kager til aftenkaffen eller til den hurtige eftermidddags-lækkersult 😉Nemme sprøde makroner af mandelmel

Opskriften på de gode makroner er rigtigt nem og du får den lige her:

Nemme sprøde makroner af mandelmel
Prøv en portion hjemmelavede makroner 
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 4 minutter
Tilb. tid: 18 minutter
Samlet tid: 22 minutter
Ret: Nemme sprøde makroner af mandelmel
Kategori: biscotti, muffins, kanelsnegle og cookies
Keyword: hjemmelavede makroner, makroner, mandelmel, mandler
Portioner: 20 stk
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 125 gram mandelmel eller fintblendede mandler
  • 3 dråber mandelessens
  • 125 gram sukker
  • 1 æggehvide

Sådan gør du

  • Bland mandelmel i en skål (blend evt. mandler først, hvis du ikke bruger mandelmel i pose) Tilsæt sukker
  • Tilsæt æggehvide (Tilsæt evt. 3 dråber mandelessens, hvis du har)
  • Rør rundt. Voila.
  • Form små kugler og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag makronerne ca. 18 minutter v. 180 grader (eller 150 grader varmluft).
  • Makronerne er færdige, når de er gyldne og sprøde.
    Nemme sprøde makroner af mandelmel
  • Lad kagerne afkøle på en bagerist

Nemme sprøde makroner af mandelmelSnif snif!

Så er der makroner 🙂
DSC_5098Makronerne er knasende sprøde og meget søde.

Du vil ikke kunne spise et kæmpe bjerg, men det er måske meget godt. Det er ikke de mest usunde småkager, hvis det skal være, hvis du altså kan undlade at spise et bjerg 😉

Der er intet fedt i dejen, hvis man altså ser bort fra de fedtholdige mandler.

God fornøjelse med dine makroner.
DSC_5101

11
Skriv en kommentar

6 Kommentar tråde
5 Tråd svar
0 Følgere
 
Mest reagerede kommentar
Hotteste kommentar tråd
6 Kommentar forfattere
  Tilmeld mig notifikationer  
Nyeste Ældste Flest stemmer
Underret mig om
Mogens Kristensen

Kan makronerne fryses; jeg vil senere lave Sarah Bernard?

Majbrit

Hvor i Tyskland kan man få mandelmel til ca. 10kr. for 200g. ?
Jeg bor lige ved grænsen men har kun set det til 20-25kr. pr. 200g. Jeg spiser low-carb og bruger derfor en del mandel-mel.
Hilsen
Majbrit

Natalie

Hej
Jeg har en masse mandelmel! Har du evt andre opskrifter på kager, brød og andet med mandelmel i, eller har du hørt om noget? Vil MEGET gerne høre 🙂

lund

fulgt din mandelmelmakron opskrift – med 2×1½ æggehvide da jeg overhovedet ikke kunne samle dejen.
Men hvorfor flyder mine makroner ikke ud? de små kugler forblev små kugler. Kan du med din opskrift samle dejen til kugler – og flyder de ud som på billedet?
Hilsen Lund

Minyi Mak

Kan man bruge andet “mel” ? 🙂

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse af websitet.  Se vores cookies- og privatlivspolitik. Jeg accepterer