Smuldr smørret med flormelis
Bland bagepulveret i hvedemelet og tilsæt. Gem lidt til senere udrulning
Saml dejen med ægget
Beklæd en bageplade med bagepapir og rul dejen ud herpå, i hele bagepladens længde. Drys lidt mel på bagepapiret og drys evt. også lidt på kagerullen
Skær dejen igennem midtpå før bagning, så delene bliver lige store.
Bag snittebundene ca.10 minutter v. 175 grader varmluft. Bunden skal være let gylden i kanterne, men må godt være lys og virke lidt ubagt.Tjek kagerne ofte de sidste minutters bagetid.
Lad kage-halvdelene lidt køle af, før du smører syltetøjet ud på den ene del.
Læg den anden del ovenpå.
Rør en tyk glasur og smør den på, med en kniv. Drys krymmel på
Skær blåbærsnitterne ud, med en skarp kniv. Skær gerne små snitter.
Opbevares i en tætsluttende beholder. Kagerne er sprødest på bagedagen, men dagen efter er de bløde og smager næsten bedst dér.